Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Manókra támadtak az Anyatejfüggők!

2018. július 31. - pécsirejtélyek

Az Anyatej a manók magas cukortartalmú emlőváladékából készült alkoholos ital, ami különleges hatással van az emberekre: harmaduk próféciákat kezd mormolni, másik harmaduk a Föld mágneses mezejére merőlegesen kezd el vizelni, harmadik harmaduk pedig lerészegedik.

Az Anyatej pár napon belül képes függőséget létrehozni, főleg azokban az emberekben, akik a próféciákat mormolják, miután ittak belőle. Ezek az emberek a józanodás után elfelejtik jövendöléseiket, viszont késztetést éreznek arra, hogy megtudják őket, maró kíváncsiság lesz úrrá rajtuk, és úgy érzik, űr keletkezett a lelkükben, melyet csak egy prófécia oldhat fel. Emiatt még több Anyatejet próbálnak szerezni, hogy újra átélhessék a jövő ismeretének eufórikus hatását.

A manók, akiknek az emlőváladékából az ital készül, nem rendelkeznek hatalmas mágikus képességekkel, és egyáltalán nem látják a jövőt, a különleges hatás pedig - rejtélyes módon - csak embereknél figyelhető meg. Vajon az Anyatej glikoprotein tartalma a felelős az emberekben megtalálható próféta felébresztésében? A választ egyelőre senki nem tudja.

Az Anyatejfüggők július utolsó napján támadtak a manókra, azzal a célzattal, hogy majd jól megfejik őket, így elorozva az emlőváladékukat, melyeket a kicsinyeiknek termeltek. A fiatal férfiak tervével egyetlen gond volt: nem számoltak azzal, hogy csak is a nőstény manók termelnek ilyen váladékot. A hím manókról pedig köztudott, hogy nem szeretik, ha a mellüket tapogatják, így a három férfiból mindössze egy élte túl a találkozást. Őt egyébként a Pécsi Paranormális Kongresszus mágusai hipnózis alá vették, hogy kikérdezzék a korábbi próféciáiról, azonban egyelőre semmi értelmeset nem tudtak kiszedni belőle.

A próféciákat elkezdték feljegyezni a Halálcsárdában is, hátha olyasmit hallanak, ami miatt el kell költözniük Pécsről. Senki nem akar még egy lokális világvégét, ugyanis a 2016-ban bekövetkező lokalopokalipszis a mai napig hatással van a paranormális üzletekre. A próféciákban azonban szó sincs világvégéről, mindössze egy olyan lényről, ami ki akar szabadulni valahonnan, ahova a 20. század közepe táján bezárták. Egyelőre nem tudunk semmit a lényről, ugyanis a hipnózis alá vett fiatalembert hiába itatták Anyatejjel, semmilyen próféciát nem hallottak. Viszont azt már nagyon pontosan tudják, hol van a Föld mágneses mezejének a tengelye.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr8314153413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása