Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Megvan az új magyar kormány első feladata: lezárni a Sötét-vidéket

2018. január 05. - pécsirejtélyek

A címben említett területen többen tűntek el 2017-ben, mint az ország bármely más területén. Egyelőre nem tudni, hogy nevezhetjük-e a helyet Magyarország saját öngyilkos erdejének, minden esetre érdemes fontolóra venni az állítást.

A mecseki területről többször is tudósítottunk, az egyik kapcsolódó helyi legendáról pedig itt olvashatnak. Az erdőben fél éve eltűnt egy 20 éves nő. Gyerekkori barátja indult keresésére, ám szörnyű és kegyetlen eseményeken ment keresztül. Leszúrták, de őt ez nem tántorította el a nő megmentésétől, 2017 decemberében ugyanis ismét kamerát ragadott, s visszament arra a helyre, amit a környékbeliek messziről elkerülnek.

A videó segít abban, hogy részesei legyünk az ottani terrornak. A lány 14:50-nél kerül elő:

 

A fiatal férfi a videó végén közli jövőbeli törekvéseit, melyek alatt a terület TELJES lezárásáért való küzdelmet érthetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr7113452963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása