Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Elátkozott babát talált egy médium a kísértetházban

2017. szeptember 02. - pécsirejtélyek

Mindnyájunkkal megesett már, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történtek körülöttünk, amiket gondolkodás nélkül kísértetjárásnak, esetleg démoni jelenlétnek tituláltunk. Érezte már úgy magát, mintha valaki figyelné, pedig egyedül van otthon? Akkor semmiképp ne olvassa tovább a cikket, a videó megnézéséről pedig ne is álmodjon!

A YouTube-ra feltöltött felvételen 15 perc erejéig figyelemmel követhetjük, ahogy egy fiatal író megküzd a házában élő sötét erőkkel. Legalábbis az egyikkel, ugyanis ahogy azt a médium is elárulja, az ingatlan tartogat más meglepetést is.

 

Mind hallottunk már elátkozott babákról, kísértett házakról, megszállt emberekről és egyéb paranormális jelenségekről, amelyeket a barátaink, munkatársaink meséltek, esetleg az interneten olvastunk róluk valahol. Némelyikünkben erősebben élnek ezek az emlékek, valakik pedig csak vállukat megvonva görgetnek tovább.
De mi történne, ha mindez velünk esne meg? Elmozduló tárgyak, eltűnt rokonok, maguktól repkedő könyvek, esetleg a plafonra tekeredett anyós, akinek fekete ektoplazma csorog a szájából.
Ezen események összese megtörténhetne abban a házban, ahol a cselekmény zajlik, ám ehelyett kapunk egy bólogató babát, akit (feltehetően) Morticia Addams kutat fel, miután a rongybábu egyik vágásról a másikra eltűnik. Mint kiderül, a hiányzó tárgyat egy fehérre mázolt koldusfiú lopta el, s ez az egész csupán egy kérdést hagy maga után: mi a fenének kell a főszereplőnek a démonok által irányított baba? Inkább örülne neki, hogy megszabadult tőle.
A videó végén kiderül, hogy a pap nem is pap, a bejárati ajtó pedig nagyon szép. Sajnos ezzel zárul a felvétel, a legfontosabb hozzávalót pedig kihagyták a készítők. Azt a hozzávalót, ami nélkül nem is démoni videó a démoni videó: exercise book Ferike. Ő nem jelenik meg.


Mindenkinek ajánljuk a megtekintést, de főleg azoknak, akik nem akarják megtekinteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr3312797926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása