Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Titokzatos ajtó Pécs utcáin! Vajon hova vezet?

2017. október 12. - pécsirejtélyek

Egy titokzatos ajtó található Pécsen, ami látszólag egy egyszerű nyílászáró, amit ittfelejtettek a lomtalanítás során, valójában azonban egy másik világba vezető kapu.

ajto.jpg

Az ajtó egy egyszerű, ütött-kopott faajtóra hajaz.

A képen is jól látszik, hogy az ajtó kilincse hiányzik, ami azt jelenti, hogy csak paranormális szakértők és a kilinccsel rendelkező egyének képesek az ajtót kinyitni, hogy átpillantsanak a túloldalára.

A világirodalomban is gyakran megjelenik a Piros Ajtó, ami általában olyan helyekre kerül, ahol nem kellene ajtónak lennie, például egy búzamező közepére, egy másik ajtóba, az űrbe, a templomtoronyba, valaki hátára vagy orrlyukaiba, esetleg nemi szervei közelébe/helyére. De vajon hova vezet a titokzatos Piros Ajtó?

Bizonyos legendák szerint a túlvilágról ezen keresztül tudnak a halottak visszatérni, ha befejezetlen ügyük van a Földön, mások szerint a Piros Ajtó olyankor jelenik meg, ha az Ördög el szeretne minket csábítani, hogy megszerezze a lelkünket. Volt már Vallhallába nyíló ajtó és egyszerű interdimenzionális transzport, olyan nyílás, ami mögött megtaláljuk a végső igazságot és olyan, amiből lábszag szivárog. Olyan hely, ahonnan senki nem tér vissza és sehová nem vezető fal.

Más források azt állítják, hogy az Ajtó csak a kiválasztottaknak jelenik meg, hogy elvigye őket a számukra tökéletes világba, ahol aztán békében leélhetik a napjaikat anélkül, hogy bármi kárt tennének vagy bármit javítanának ezen a világon, ahol most a Kedves Olvasók a blogot olvassák.

A legvalószínűbb elmélet úgy szól, hogy több Piros Ajtó is létezik, és teljesen véletlenszerűen jelennek meg az egész világon egészen október 31-ig, amikor is egy Körbe rendeződnek, kinyílnak és egy éjszakára kieresztenek minden természetfelettit a Földre, mint egy biztonsági szelep, ugyanis minden évben hatalmas mennyiségű természetfeletti energia gyűlik össze a Másik Oldalon, amit a Piros Ajtó segítségével átszórnak ebbe a dimenzióba, a Földet paranormális szeméttelepnek használva. Az ottani energiák ezután nálunk paranormális niche-eket alkotnak, felszaporodnak és furcsa jelenségeket okoznak.

A gond csak annyi, hogy a kilincset valaki - akár könnyűfém-tolvaj, akár paramágus - eltávolította, ezáltal az Ajtó (bár szakértők számára továbbra is átjárható) nem tud szabadon mozogni az interdimenzionális térben, így megakadályozva, hogy a halottak éjszakáján megjelenjen a Körben.

Az így felszaporuló paranormális energia nagyon könnyen robbanást eredményezhet a másik oldalon, ami vagy a paranormális jelenségek végleges eltűnését, vagy azok megsokszorozódását jelentheti.

Tisztelettel felszólítom tehát a kilincstolvajt, juttassa vissza azt a Piros Ajtóhoz, különben katasztrofális dolgok történhetnek, vagy semmi sem fog történni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr4412957561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása