Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Agy nélkül élnek Pécsen!

2017. április 06. - pécsirejtélyek

Néhány pécsi ember rájött, hogyan lehet agy nélkül életben maradni. Meglepő a megoldás!

Az agy nélküli élet sokak számára vonzó lehet. Nem kell látnunk és hallanunk a külvilágot, nem kell azzal foglalkoznunk, hogy mit gondol a másik, mi pedig semmit nem gondolunk. Hátránya sincs igazán, hiszen miért érdekelné az agy nélküli embert, hogy mégis mit csinál? Bármit megtehet, senkire nincs tekintettel. Tökéletes életforma azoknak, akik előtte sokat agyaltak.

A Pécsi Agynélküliek Sszervezete (PASSZ) ingyenes agyeltávolítást kínál minden érdeklődőnek 2017-ben. Ha úgy érzi, nem bírja tovább a gondolatokat, látogasson el hozzájuk, és nem lesz több gondja! A műtét igen egyszerű: egy kis vágást ejtenek az ember tarkóján, majd egy agyevő szörnyet (Monstrum cerebellum) helyeznek a sebbe.

Az agyevő szörnynek egyelőre nincs hivatalos magyar neve. Tavaly találták meg az első példányt egy politikusban, aki éppen ki akart ugrani egy földszinti ablakból.

A parazita először a gerincvelőt fogyasztja el, eközben az idegeket saját testéhez tapasztja. Az agyatlanítani kívánt egyén ebből semmit nem érez, a folyamatot csak néhány rövid ideig tartó rángás jelzi alvás közben. A szörny ezután szép lassan megeszi az agyat is, miközben folyamatosan átveszi az elfogyasztott területek funkcióit. Legvégül a szemeket is eltünteti, majd egy pislogás során a sajátjával helyettesíti őket. A beavatkozás fájdalommentes és nem tart 2-3 napnál tovább.

A boldogan távozó páciens ezek után már nem gondolkodik semmiről. Személyiségét sem kell teljesen feladnia: a kis bestia a koponyájában megtartja az emlékeket és a személyiségjegyeket, és csakis akkor változtat rajtuk, ha égető szükségét érzi. Minden életfunkció teljesen normálisan működik tovább, a változás sokáig észrevehetetlen.

Egy szebb, boldogabb életért látogasson el a PASSZ-hoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612404321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orbán Hazaáruló Viktor 2017.04.06. 23:49:16

A leglényegesebb dolog maradt ki, hogy fidesz szavazó lesz.
süti beállítások módosítása