Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Paranormális rövidhírek a világ minden tájáról III.

2016. október 30. - pécsirejtélyek

- Norvégia felett egy óriási farkas elnyelte a Holdat. Halott istenségek szellemei harcolnak az utcákon, újra és újra lejátszva a Ragnarököt. Megnőtt a mézsörfogyasztás, viszont csökkent a higiénia. Egy nyolclábú ló futkározik Oslóban. A lokális világvége végét január 25-re jósolják.

- Balatonkovászdi időhurokba került! A lakosság újra és újra átéli február 18-át, ami a város legunalmasabb napja volt idén. Nem tudjuk, hogy meddig tart még ez a temporális anomália, de remélhetőleg minél hamarabb továbbvonul, elkerülendő a '99-es évkiesés megismétlődését.

- Mexikóban 32 fiatal tehenet evett meg egy csecsemő. Egyelőre nem tudják, hogy démoni megszállás volt-e az ok, vagy éhség.

- Néhány japán kappa már nem eszi meg az uborkát, amibe a saját neved van beleírva. Az evolúció tehát a paranormális lényekre is hatással van. Hamarosan újabb kappaelhárító stratégiát kell kifejlesztenie az emberiségnek, vagy kihalunk, mert az összes gyereket kibelezik.

- 42000 halott madarat találtak az Atlanti-óceán közepén. A nagyrészt tyúkokból és pulykákból álló tömeg az Egyesült Királyság partjai felé úszik. A hullahegy közepén egy strucc található, aminek emberi kezei vannak. Ő irányítja a madárkadáver-szigetet Anglia felé. Mi lehet ez? A természetben kialakult szörnyszülött vagy egy félresikerült kísérlet? Talán soha nem fogjuk megtudni.

- Az ohioi Mercy nevű kisváros lakói 13 napja nem hallottak Donald Trumpról. Már kiküldtek egy paranormális kutatócsoportot, hogy kivizsgálják az esetet.

- "Az nem egy tehén, hanem egy oroszlán!" - kiáltotta az oroszországi Kazán városban egy paraszt, mielőtt egy hurrikán a fejéhez vágott egy oroszlánt. A paranormális eredetű időjárási jelenség Moszkvából érkezett, és keresztülhaladt egy állatkerten.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr6611834685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása