Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

In memoriam Archmagus PPK

2016. szeptember 08. - pécsirejtélyek

2016. augusztus 31-én elhunyt a Pécsi Paranormális Közösség (PPK) főmágusa. A családja arra kért, hogy a nevét ne hozzam nyilvánosságra. A tetemét hajnalban találta meg egy túrázó a Mecseken.

A főmágust 1993-ban választották meg, amit 15 év vita előzött meg. A vita végén a 46 éves mágus a volt legfiatalabb jelölt, így végül ő került a főmágusi székbe. A bonyolult választási folyamat során 36 limericket kellett írnia egy nap alatt, amikben fokozatosan egyre több szexuális utalás van elrejtve, majd ezután 13 órán keresztül kellett aludnia. A következő reggel 10 perc alatt háromszor kellett maszturbálnia és a keletkezett termékkel végre kellett hajtania egy közepes méretű csodát. Ezek után futnia kellett két kört a Balokány-tó körül, majd délután az összes mágustól kapott alkoholt el kellett fogyasztania, hányás nélkül. A tesztet teljesítő mágus megkaphatja a főmágus pozíciót, amennyiben társai legalább 50%-át meg tudja győzni, hogy ő a legmegfelelőbb a posztra.

A főmágus legfőbb feladata a város védelme, illetve a megakadályozhatatlan paranormális jelenségek felügyelete és vizsgálata, illetve eltussolása, ha véletlenül valami nem úgy sikerül, ahogy szerették volna. Ezen kívül a főmágus folyamatosan kapcsolatban van a pécsi mágikus feketepiaccal, hogy a mágusok számára értékes tárgyakat lefoglalja saját felhasználásra. Kevésbé fontos feladat a rendezvények szervezése, amikre a többi város paranormális közösségeit kötelező meghívni.

A XLVIII. pécsi főmágus nagyon jól végezte a munkáját egészen 2015 elejéig, amikor is egészsége hihetetlen sebességgel leromlott. Sokan mérgezésre gyanakodtak, ami gyakori vég a főmágusok körében. Bebizonyítani semmit nem lehetett, de a beteg főmágus már nem tudta elvégezni a munkáját. Nem vette észre a világvége eljövetelét, és emiatt megakadályozni sem tudta. Egész nyáron otthon kellett feküdnie, felesége Tímea és lánya, Ágika ápolták. Augusztus közepén a főmágus hirtelen jobban lett, ezért is furcsa, hogy pár héttel később már csak a hullája maradt ebben a világban.

A főmágus legnagyobb teljesítménye szolgálata során a 2000-es, a 2010-es és a 2012-es világvégék megállítása volt. Segítségével sokat fejlődött a tudásunk a paranormalitásról. Munkája nyomán írtam meg a paranormalitás tudományos alapjai című bejegyzéseket.

Nyugodjon békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr9010425646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása