Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Pécsen már működik a homeopátia!

Közeledik a világvége?

2016. május 31. - pécsirejtélyek

A legendák azt beszélik, hogy amikor a paranormális energiák nagyon felszaporodnak egy helyen, a homeopátia működni kezd! Ekkor az energiasűrűsödést már nem lehet megállítani, a folyamat elkerülhetetlen következménye a fizika törvényeinek megváltozása, más néven a világvége.

A homeopátia az egyik legnépszerűbb áltudomány, amivel igen sok pénzt lehet manapság keresni. Hívői úgy gondolják, hogy egy gyógyszer-hatóanyag annál hatásosabb, minél nagyobb mértékben van hígítva. Ez nem csak a fizika törvényeinek mond ellent, de a józan észnek is. A homeopátiás "gyógyszerek" "hatóanyagát" legtöbbször laktózra vagy más cukorra adszorbeáltatják, tehát ezek a szerek a placebo-hatáson kívül legfeljebb csak jókedvet okoznak a vércukorszint-növelés segítségével, illetve elősegítik az elhízást.

Pécs néhány részéről viszont a héten olyan jelentések kezdenek érkezni, hogy halálos betegek gyógyulnak meg a homeopátia segítségével. Ez több okból is veszélyes lehet. Először is, nem biztos, hogy megtaláljuk azt a misztikus niche-t, ahol a kedvező hatás jelentkezik, ezért lehet, hogy meghalunk, mielőtt meggyógyulnánk. Ezen kívül ezeknek a haláloknak az elmaradását a természetnek valahogyan pótolnia kell. Tegnap például egy halott galamb esett le valahonnan az egyik patakba, és minden jel arra utal, hogy már a levegőben halott volt:

20160527_171600.jpgA döglött galamb a piros szatyor és a levágott plüssdisznófej között látható.

 A saját tapasztalaton kívül másoktól is hallottam, hogy madarak hullanak az égből. Ha ez így folytatódik, igen könnyen elszaporodhatnak a városban a patkányok, amik a Patkánykirály erejét növelhetik. Ez ahhoz vezethet, hogy egy csapat hajléktalan átveszi a csatornák irányítását. Ez akár pozitívum is lehet, ha a titkos társaságok egyike sem veszi meg őket magánhadseregnek, de erre nagyon kicsi az esély.

A döglött állatok a betegségek terjedését is elősegítik. Nagy a valószínűsége, hogy ezeknek a betegségeknek a gyógyítását egyre többen homeopátiával oldják majd meg, ez pedig még több tetemet jelent az utakon, ami legrosszabb esetben autóbalesetekhez is vezethet. Ha működik a homeopátia, elszabadul a káosz.

A folyamat már szinte megállíthatatlan. Az egyre növekvő paranormalitás sok veszélyt rejt magában. A szellemjárások is egyre erősödnek. Közeledik a világvége?

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr398761318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dez01 2016.06.02. 11:32:01

Jah, a mindenható gyógyszeripar.... Amúgy ugye a placebo hatásfoka is 50%.....
süti beállítások módosítása