Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Locsolkodás - sátánista rituálé?

2016. március 28. - pécsirejtélyek

Mindenki ismeri ezt a magyar hagyományt. Húsvét másnapján a fiúk felkerekednek, és bekopogtatnak minden házhoz, hogy az ott élő nőket és lányokat lelocsolják vízzel vagy kölnivel. Ez az ártatlannak tűnő szertartás azonban borzalmas titkokat rejt.

A locsolkodást már a 14. században feljegyezték. Az akkoriban még vízbehányó hétfőként ismert hagyomány lényege az volt, hogy a lányokat itatóvályúkba dobják, ezzel is kimutatva, hogy melyik az erősebb nem. A megalázott lányok ezután piros tojásokat adtak a férfiaknak.

Ez a furcsa szertartás tele van szimbolizmussal. Vizsgáljuk meg, ezeket a jeleket:

1.) Víz:

Minden vallásban fontos szerepet tölt be a víz. Jelképezheti magát a magzatvizet, tehát a születést, vagy a szentelt vizet, azaz a keresztelkedést. Ezen kívül természetesen a férfi nemi fluidumot is jelképezi. A vízbe vetés tehát nem csak egyszerűen a nők megalázására szolgál, hanem felkészítés a sátánizmus befogadására, illetve a megtermékenyítés kezdete, mely terhesség gyümölcse az Antikrisztus lesz.

2.) Fiatal lányok:

A fiatal lányok mindig is a tisztaságot, erkölcsösséget jelképezték az idők során. Ezek a tiszta nők nagyon jó áldozatok voltak: vulkánokba lehet őket dobni, megenni a szívüket; ha rondák, megégetni, mint boszorkány stb. Minél fiatalabb a meglocsolt lány, annál jobban örül az Isten, hogy megtermékenyítheti. Mária például tizenkét évesen lett az Isten által megtermékenyítve. Az iszlám vallásban hasonló okokból vett el Mohamed próféta egy 9 éves lányt. Ez azt jelenti, hogy minden vallás fő alakjai, és maguk az Istenek is pedofilok voltak.

3.) Piros tojás:

A hagyomány szerint amikor Jézust keresztre feszítették, egy nő épp a piacról jött hazafelé egy kosár tojással, de leállt imádkozni a kereszt alá, és Jézus vére pirosra festette a tojásokat. Ez úgy hülyeség, ahogy van. A tojás a termékenység szimbóluma, pontosabban a petesejteket jelképezi. A piros szín a menstruációs vérre, a lányok első vérzésére utal, ami azt jelzi, hogy megértek a megtermékenyítésre.

Konklúzió:

A locsolkodás a termékeny lányok felkészítése az Antikrisztus kihordására, de a sátán legalább nem pedofil, megvárja az első vérzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr338529432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

francoska 2016.03.29. 19:15:07

Ez annyira jó, hogy nem merem lájkolni se... 3:)
süti beállítások módosítása