Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Pseudometamorphoses

2017. május 04. - pécsirejtélyek

Pécsen pszeudoátváltozások zajlanak! Az emberek és a természetfeletti lények úgy tűnnek, mintha átalakultak volna, de mégsem!

Biztos ön is érezte már úgy, hogy tennie kell valamit azért, hogy változzon, akár testileg, akár mentálisan. Lehet, hogy az év első napján elhatározta, hogy kevesebbet fog enni, vagy többet fog edzeni, vagy leszokik a dohányzásról, alkoholról. Hogy nem vesz annyi cipőt, és lekapcsolja maga után a villanyt, vagy nem dobja ki a kukába a lemerült elemeket.

Biztos észrevette azt is, hogy ezeknek az ígéreteknek csak töredéke teljesül. Ez történt Pécsen is. Az emberek vékonyabbak vagy egészségesebbek voltak pár hétig, aztán minden visszatért a régi kerékvágásba, néhány anomáliától eltekintve.

A vérfarkasok azt mondták, többet nem változnak át, de a következő teliholdkor már ugyanúgy vonyítottak, mint előtte. A boszorkányok csak pár napig bírták anélkül, hogy megfőzzenek és elfogyasszanak egy rossz gyereket. A sikátorokban élő árnyéklények máig is elrabolnak egy-egy arra tévedőt. A városi manók továbbra is alkoholisták, a jelenések továbbra is kísértik a Király utcát, és a nyulak se szaporodnak kevesebbet.

Az ál-átváltozások nagyon súlyos következményekkel járhatnak, a felszabaduló pszeudometamorf energiák ugyanis könnyen lyukat ütnek a tér-időn. Ekkor a szomszédos univerzumok, illetve az időben eltolt saját univerzumunk egymásba szakadhat az általunk érzékelt világgal, aminek következtében veszélyes idegen lények, diktátorok és egyéb szörnyűségek szabadulhatnak a mára. Ha valaki tehát meg akar változni, ne csak félig-meddig tegye, hanem teljesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr512415041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltankiricsi 2017.05.04. 10:14:52

a városi manók alkeszek? ezt nem is tudtam!
süti beállítások módosítása