Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Itt a tavasz, dagadnak a falakban élő penészmadarak...

2017. április 04. - pécsirejtélyek

A penészmadarak minden tavasszal előjönnek. Allergiát, rémálmokat, és próféciákat hoznak.

A penészmadaraknak és a gombáknak közös ősük van, de kifejlődésükhöz nagyban hozzájárultak a pécsi tavitündérek, akik penészmentesíteni akarták élőhelyeiket. A penészmadarakból felszabaduló misztikus energiák okozzák a rémálmokat, és a jövendöléseket. Az allergiát a spórák, amikkel szaporodnak.

Idén csak egyfajta rémálom terjed:

Egy fiatal fiú üldöz egy óriási szörnyet. A szörny mindhárom végtagjából vér spriccel a gyerekre, aki ettől lelassul, majd az álmodót kezdi üldözni. Amint elkapja, egy családi összejövetel kezdődik: a véres fiú, a fejnélküli lány, a hárommellű asszony, akinek csak egy szeme van és a fületlen apa szeretettel üdvözölnek. Karácsonyi ebéd vár: halászlé, trombita, ajtófélfa és egy kis rántott sajt sült krumplival. Ezután leesel a repülőgépből, és harmincméternyi zuhanás után boldog új évet kíván egy kacsa, akit tegnap még Zsuzsinak hívtak, de ma már Antal.

Amikor azt hiszed, már vége a rémálomnak, akkor meglátsz egy óriási szörnyet és elkezded üldözni. A szörny mindhárom végtagjából vér spriccel rád, amitől eszedbe jut, hogy ezt már álmodtad és oldalra nézel, ahol meglátod saját magadat és kezdődik az egész elölről.

 

Próféciák az idei évre:

A penészmadarak próféciái mindig igen furcsák, és gyakran csak a beteljesedésük után derül ki, hogy mit jelentenek...

1. Három ember jön, egy elmegy.

2. Valaki hazudik, de mégis igazat beszél. Valaki igazat beszél, mégis hazudik.

3. Az idei lottószámok: piros, 172, kiscica, 20, halál, rádió

4. Aki elment, nem lesz ugyanaz, ha visszajön.

5. A kedvenc számod lesz a végem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr8112398895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása