Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Felmelegedéssel kecsegtet a következő hét. Meg persze brokkolival.

2017. április 02. - Jakab József

Mint az a címből is kiderült, a következő héten felmelegedéssel kell számolnunk. Nem azért, mert egyre többen comingout-olnak hazánkban, hanem a Föld és a Nap távolságának okán.

Megtörtént az órák átállítása, így 60 perccel tovább élvezhetjük a napsütést, mint eddig. Ez egy remek dolog, de elgondolkodtatok-e már azon, hogy milyen káros hatással van az ide-oda állítgatás a szervezetünkre? Jó, mert én sem.

A holnapi nap (hétfő) megérkezik az igazi nyár, megközelítóleg 30-35 fokos középhőmérséklettel. Igen, ez nagyon melegnek tűnhet, de úgyis mindenki dolgozni fog, esetleg az iskola padjait fogja koptatni, így a kinti időjárás nem lesz ránk nagy hatással. Törődjetek bele, ez van.

hot-weather-e1443783002133.jpg

Kedden lehűl az idő, így azoknak elég kellemetlen napjuk lesz, akik érzékenyek a frontokra, időjárásbeli változásokra. Számukra ajánljuk a www.fajafejem.ohmeghalok.nemkamu.hu weboldalon megvásárolható, saját fejlesztésű készítményünket. A kenőcsöt a szoba négy sarkába kell kenni, majd a helyiségben középre elhelyezett Gautama Sziddhártha szobrocskát (amit a készítményhez mellékelünk) körbe kell táncolni. Ez majd segít!

Szerdán elkezdődhet a múlt heti tornádó utáni újjáépítés, amit természetesen közpénzből fognak finanszírozni. Nyilván.

Csütörtökön ismét emelkedik a hőmérséklet. A vadon termő brokkolik is virágozni kezdenek, így érdemes azokat még idő előtt leszedni. Ha már brokkoli, akkor itt egy jó recept: http://www.mindmegette.hu/francia-rakott-brokkoli.recept/

mnogu-toplo_jpg-500.jpg

A kép csupán illusztráció. Semmi köze a fenti recepthez!

 

Kár előre örülni, hiszen péntekre ismételten hidegfront éri el térségünket, aminek köszönhetően közületek még többen fogják megvenni a fent említett kenőcsöt.

Szombaton érkezik Pécsre Beyoncé, hogy felszentelje a Niké-szobrot. Erről itt olvashattok bővebben:
http://pecsirejtelyek.blog.hu/2017/02/23/pecs_varos_csatlakozik_az_illuminatus_rendhez#more12238598

Vasárnap megtalálják az addig elveszettnek hitt Pécs Főnix-serlegének-hercege-kamrája-köve ereklyét!
De mivel ez vasárnapig nem derülhet ki, ezért kérlek titeket, hogy nézzetek bele ennek a cuki kaméleonnak a szemébe:

chameleon-face-240x300.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr812394943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása