Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

A gyógyító

2016. november 08. - pécsirejtélyek

Múlt héten beszámoltam a Végtelen Lépcsőházból átlépő három személyről. A legkésőbb érkező idős férfi képes az emberek gyógyítására kézrátétellel. Vasárnap óta betegeket is fogad, akik egészségesen lépnek ki a házából, amit a Pécsi Paranormális Közösség ajándékozott neki.

Az öregemberhez egyre több beteg érkezik a város minden részéről. A gyógyulás után eufórikus állapotba került emberek egy része elfelejti, hogy hol van, míg mások rongálni kezdik a várost. Kukákat döntenek fel, járdákat festenek le, graffitiznek, vagy levizelik a szobrokat.

Más következményei is vannak a gyógyulásuknak. A kézrátétellel kezelt emberek egészségesebb életmódba kezdenek. Gyümölcsturmixokat, kelkáposztát és quinoát fogyasztanak és növelik a fehérjebevitelüket. Futnak, bicikliznek vagy nordic walkingolnak. Esetleg súlyemelők lesznek.

A gyógyultak sokszor összejárnak, klubokat alakítanak, foglalkozásuk szerint csoportokba szerveződnek. A gyógyult vízvezetékszerelők gyűlésére meghívott az egyik barátom. Nem sokáig maradhattam, mert a közös beszélgetés után hazaküldtek, a buli további része csak a tagok számára volt elérhető. A barátom ugyan megnyugtatott, hogy semmi érdekesből nem maradok ki, de azért kíváncsi vagyok, hogy mire kellett nekik az a sok ananász, ami az egész rendezvény során az asztalokon volt.

A csoportokba tömörülő gyógyultak fura viselkedése azonban nem jelenthet túl nagy gondot. A graffitit készítő embereket megkérték, hogy távolítsák el a műveiket és minden tovább nélkül teljesítették a kérést. Sokan vállalnak önkéntes munkát is. Segítik a város fejlődését. Nagy szerencsénk van, hogy az idős ember lépett ki az Ajtón.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr6411939753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása