Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Mi történik, ha egy ország elfelejt valakit?

2016. november 03. - pécsirejtélyek

Ha egy emberre senki sem emlékszik, akkor ő nem is létezik? És mi van, ha visszatér? Felismernénk egy elfelejtett embert, ha újra látnánk?

A pécsi paranormális körökben fura pletykák keringenek egy emberről, aki már nagyon régen eltűnt. Senki nem tudja, hogy ki ő és hogy hogyan néz ki. Nem tudják azt sem, hogy létezik-e egyáltalán, mégis mindenki azt mondogatja, hogy vissza fog térni, vagy már vissza is tért. Ki ez a rejtélyes alak, és mit akar?

Több lidérccel is beszéltem a héten. Arra panaszkodtak, hogy bizonyos emlékeiket nem tudják előhívni. Amikor arra kértem őket, hogy próbálják felidézni az elnyomott, vagy eltüntetett emlékeiket, csak egy szót mondogattak: "pusztító".

Egyetlen történelmi forrás sem utal semmiféle pusztítóra. Minden könyvtárat és levéltárat végigkutattam. Elmentem a Pécsi Mágikus Feketepiacra, de ott se hallott senki a pusztítóról. Csak a sci-fit és fantasyt olvasó fiatalok beszéltek összevissza.

A Pécsi Paranormális Közösség még nem választott új főmágust, nem lehet őket elérni.

A Paranormális Nyomozóiroda az árnyékevő lény elfogásával foglalkozik.

Tegnap, a Halottak Napján, amikor a dimenziók között hasadások keletkeznek, amelyeken keresztül szabad az átjárás, történt valami, amiről mindenki azt hitte, hogy lehetetlen: a Végtelen Lépcsőház ajtaja kinyílt, és három különböző időpontban három ember lépett ki rajta.

Reggel, 9:34-kor egy 20-as éveiben járó férfi jutott át az Ajtón. Az Ajtó a magasház 25. emeletén jelent meg. A gond csak annyi, hogy a magasházat közben lebontották. A férfi lezuhant; feltételezhetjük, hogy meghalt.

12:34-kor egy nő lépett ki a Széchenyi téren megjelenő Ajtón. Össze volt zavarodva, és több nyelven is azt kiabálta, "Segítség!". Kórházba vitték, de pár napon belül valószínűleg elengedik.

18:57-kor egy idős ember ugrott ki az átjárón, ami a Béke parkban materializálódott. Éppen arra sétáltam. A férfi elég ismerősnek tűnt, de nem tudom honnan.

Az Ajtó kinyílásának valószínűleg nincs köze a pusztítóhoz, de a pletykák terjedésével egy időben jelent meg, ami mindenesetre elgondolkodtató...

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr3811925147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása