Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Egy kutyafalka tartja rettegésben a Mecseken élőket!

2016. október 27. - pécsirejtélyek

A falka vezetője egy csivava szuka, akinek a fején fura implantátum figyelhető meg. Valószínűleg ez a beültetés tette lehetővé, hogy a kutyának magasabb kognitív funkciói fejlődjenek ki. A fémes kinézetű, elektronikai berendezés származása egyelőre ismeretlen, de nagyon valószínű, hogy ezt is lezuhant UFO létfenntartó készülékei készítették és helyezték az állatba.

A fejlett stratégiai érzékkel rendelkező kutya nyakörvét nemrég megtalálták, az állat Falat névre hallgatott, ameddig hallgatott a gazdáira. A falkáját igen hamar megszervezte, és nagy benne a diverzitás. 10 fajtatiszta, és 26 keverék kutyából áll.

A falkán belül kisebb csapatokat alakítottak ki, funkció szerint, melyek a felderítők, a vadászok és a megtermékenyítők. A felderítőktől nem kell túlságosan tartani, csak akkor támadnak meg, ha megakadályozod őket a feladatuk elvégzésében.

A vadászokkal vigyázni kell. Amint meglátnak egy kövérebb állatot, esetleg embert, azonnal támadnak. Áldozataikat kisebb darabokra tépik, majd a bázisukra viszik, ahol rangnak megfelelően megosztoznak rajta. A legtöbb ételt természetesen Falat kapja.

A megtermékenyítők feladata mindössze annyi, hogy minden kerítésen bemásszanak és minden szukát megtermékenyítsenek, majd az utódokat elrabolják. A kölyköket a falka neveli fel. A gyengébbeket természetesen elfogyasztják, a többieket pedig kiképzik és beosztják valamelyik csapatba.

A falka pontos céljai egyelőre ismeretlenek, de nagyon valószínű, hogy át akarják venni egész Pécs irányítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr3511834683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stupid 2016.10.28. 08:11:42

A kutya nem "aki"... legfeljebb olyan gazdának, AKI "társként" is használgatja a jószágát. Jellemző, hogy manapság a boltokban a tárgy is "ő", amelyik ilyen-olyan tulajdonsággal bír. Szóval maradjunk az "amelyik fején..."-nél. Nem nyeltannáciskodom, de a zacsim tele van a magyarul helyesen írni nem tudó bértollnokokkal, akik ráadásul grafománok.

pécsirejtélyek 2016.10.28. 08:46:17

@Stupid: Igazad lenne, ha nem egy öntudatra ébredt, személyiséggel rendelkező kutyáról lenne szó, egy paranormális jelenségekkel foglalkozó paródiablogon.
De köszönöm a javítást. Aki helyes nyelvtant szeretne látni mindenhol az interneten, meg fogja hálálni. :)
süti beállítások módosítása