Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Szellemek a jövőből

2016. október 25. - pécsirejtélyek

Ahogy közeledik a Mindenszentek, illetve a halottak napja, úgy nő a látható szellemek száma is az egész világon. A nagy számuk miatt anomáliákat is tapasztalhatunk, nem ritka például az sem, hogy az ember a jövőből származó saját szellemével találkozik.

Tanácsok a jövőbeli szellemekkel való találkozáshoz:

1. Soha ne kérdezd meg, hogyan haltál meg!
Sokan gondolják, hogy ha tudják, hogy mi lesz a haláluk oka, akkor ki tudják azt kerülni. Néha annyira paranoiásak lesznek, hogy nem bírnak otthonról se kimozdulni, nehogy rájuk zuhanjon egy zongora. A halál kikerülése azonban nem sikerült még senkinek sem. Hiába nem vesz az ember több banánt, nehogy elcsússzon a héján, vagy hiába nem ül többet repülőre. Néha jobb, ha nem tudunk dolgokat.

2. Ne kérdezd meg a nyertes lottószámokat!
Nagyon jó ötletnek hangzik a következő heti nyerő számok ismerete, azonban a szellemeknek nagyon rossz a matematikai ismerete, mert az agy ezen részét halál után nem használja senki, tehát a legtöbb szellem arra sem emlékszik, mi az, hogy 25, arra meg főleg nem, hogy mennyi 2+2. Csak elszomorítanád magad.

3. Soha ne nevettesd meg őket!
A szellemeknek nincs foga. Ha nem szeretnéd a szeretteidet vagy magadat fogatlannak látni, ne mesélj nekik viccet.

4. Ne kérj tőlük ennivalót, alkoholt, cigarettát vagy egyéb drogokat!
Csak rossz lehetőségek vannak ilyenkor. Vagy rohadó kaját adnak, vagy nem létezőt. Esetleg még fel nem talált drogokat, amelyek használatakor paradoxonná alakulsz, és megszűnsz létezni. Ha éhes vagy, menj boltba!

5. Kérdezd meg tőlük, hogy jól vannak-e!
A legtöbb szellem depressziós. Egy ilyen egyszerű kérdéssel felvidíthatod őket, vagy akár megmentheted őket a végleges megsemmisüléstől (esetleg második öngyilkosságtól). Ha nagy a baj, vidd el őket pszichológushoz, az az egy alkalom, amíg láthatóak maradnak, nem kerül olyan sokba.

6. Ajánld fel nekik, hogy a lakhelyeden tölthessék az éjszakát!
A szellemek gyakran akkor tudnak továbblépni, ha visszatérnek oda, ahol egykor éltek. Ha tehát feszélyez, hogy a saját hulláddal beszélsz, mindenképp hívd el magadhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr7511834591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby Newmark 2016.10.26. 12:10:48

Mi ez az agyhalott faszság?
süti beállítások módosítása