Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Elátkoztak nyáron!

2016. szeptember 03. - pécsirejtélyek

Bizonyára minden Kedves Olvasó észrevette, hogy nyáron nem voltak új bejegyzések a blogon. Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez egy átok miatt történt, amit az egyik Kedves Olvasó küldött rám még júliusban.

Mint minden Kedves Olvasó tudja, előre megírtam, hogy nyáron hetente csak egy bejegyzés kerül majd ki a blogra. Az egyik Kedves Olvasó ezt nem olvasta el kedvesen, és a következő kommentet írta az egyetlen júliusi bejegyzésem alá: "Azt mondod, hogy szeptemberig nem írsz? :O Úgy vedd súlyos átkaimat!"

Vettem.

Így sajnálatos módon el kellett hagynom Pécset egészen szeptemberig, azaz a világvégéről nem tudtam tudósítani. Most, hogy újra beléphetek a városba, elkezdtem kideríteni, hogy pontosan mi is történt ez alatt a két hónap alatt. Egyelőre nem sok információm van, de biztos lehet benne az összes Kedves Olvasó, hogy előlem nem rejthetnek el semmiféle információt. Jövő keddtől (szeptember 6.) a bejegyzések újra folytatódnak a megszokott módon, azaz minden kedden és csütörtökön.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr211673468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása