Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Paranormális rövidhírek a világ minden tájáról I.

2016. február 28. - pécsirejtélyek

Az alábbiakban egy nem rendszeresen megjelenő új rovatot olvashattok, amiben összegyűjtöm a legérdekesebb paranormális híreket. Nem csak Pécsről.

- Az ausztriai Fucking település ellopott táblái visszakerültek a faluba. A 91 lakos nem tud közlekedni az öt tonna alumínium-tábla miatt, mert eltorlaszolja az egyetlen utat, ami keresztülvezet Fuckingon.

- Balatonkovászdi időhurokba került! A lakosság újra és újra átéli február 18-át, ami a város legunalmasabb napja volt idén. Nem tudjuk, hogy meddig tart még ez a temporális anomália, de remélhetőleg minél hamarabb továbbvonul, elkerülendő a '99-es évkiesés megismétlődését.

- Moszkvában egy repülő mozsarat észleltek. Az orosz hatóságok egyelőre nem tudják, hogy mi okozza a különös jelenséget. Több gyerek is eltűnt a tárgy megjelenése óta. Vajon van összefüggés a kettő között?

- Baranya megye határában látták a bakurászt. A somogyi lény valószínűleg Pécs felé közeledik. A Szárnyalj! áll a háttérben?

- A tibeti lebegő kövekkel felzárkózott a gravitáció! Az ötezer éve levitáló szikladarabokat egy szerzetes fedezte fel, majd köréjük épített egy templomot. Most, hogy a kövek lezuhantak, nem tudni, mi tévő lesz a templom tulajdonosa, de egyelőre nem akart nyilatkozni. Tegnap az egyik turistától damilt lopott.

- Skóciában egy furcsa, pislákoló fényt fedezett fel Angus MacLeod miközben a Loch Ness-i szörnyről próbált képet készíteni. A fény eredete ismeretlen, általában a tó felett lebeg, de már a közeli falvakban is észlelték.

- Az amerikai Utah államban elnyelt a föld egy hitgyógyítót, miután azt kiáltotta "Nyeljen el a föld, ha nem gyógyulsz meg, fiam!" az egyik idős férfinak, aki az első sorban ült. A rákos öregember szívinfarktust kapott. Az épületet azóta nem látogatja még a hitgyógyító családja sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr128425210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása