Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Különös fények az éjszakai égbolton

2016. december 13. - pécsirejtélyek

A lidércek felállították a mágikus védelmi rendszerüket, és nem sokkal később furcsa fényfoltok jelentek meg az égen. Véletlen?

A kékeszöld foltok megjelenése a lidércek szerint normális jelenség. A különböző dimenziókból gyakran érkeznek dolgok vagy lények a mi világunkba, vagy innen más dimenziókba. Gyakran nem is érzékeljük őket. Legutóbb például két percet vesztettünk, mert az idő egy része egy másik dimenzióba vándorolt.

Einstein relativitáselmélete szerint az idő múlását érzékelhetjük gyorsabbnak vagy lassabbnak attól függően, hogy épp mit csinálunk. A paranormális kutatók azonban adtak erre egy pontosabb magyarázatot: az idő képes dimenzióközi ugrásokat végezni: az egyik dimenzióban gyorsabbnak tűnik az idő múlása, mert éppen eltűnt öt perc, míg a másikban, ahová érkezett, lassabban múlik az idő, mert 5 extra percük lett. Az idő részecsketermészetét tavaly bizonyította be egy paranormális kvantumfizikus, Kálmán K. Kálmán.

Az idő mellett nagyon sok részecske is képes a dimenzióugrásra: tachionok, gravitonok, pozitronok, stb. Ezek kvantumvizsgálatával rájöhetünk a paranormális energia igénybevétele nélküli dimenziók közti utazás működésére, ha kitaláljuk, hogyan képesek a kis részecskék átjárókat nyitni különböző valóságokba.

A különböző lények dimenziók közti utazásával már elég sokat foglalkoztunk korábban, mindenesetre a leggyakrabban utazó lények az egyszarvúak, amik a szarvuk segítségével képesek interdimenzionális kapukat nyitni. Ezért a mágikus feketepiacon felbecsülhetetlen értékűek az egyszarvú-szarvak.

A Pécs körül létrehozott védőpajzs ezeket az ugrásokat megakadályozza. Az itt rekedt részecskék gerjesztett állapotba kerülnek, majd ezt a többletenergiát fény formájában kibocsátják magukból. Az idő gerjesztődése veszélyesebb folyamat: egy perc gerjesztésekor keletkező többletenergia 10 hónap időeltolódást is képes okozni. Pécsen ezzel nem kell számolni, az itteni időbuborékok és tér-idő torzulások levezetik az energiákat, tehát csak kisebb időanomáliákra kell számítanunk.

A lidércek által fenntartott pajzsot 48 óránként 5-10 percre szüneteltetni kell, hogy a felszabaduló paranormális energiák szétterülhessenek, és ne egy helyen összpontosuljanak. Ekkor a fények után pár másodperccel keletkező robbanásszerű hangokat is meghallhatjuk, de aggodalomra semmi ok!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr7412044337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicknick 2016.12.15. 13:14:39

Ja igaz, mikor x@rni kell de vannak a budiban olyankor én is érzem hogy valahogy nem megy az idő..aztán az ajtón belül aztán visszakapom :D

M1nd3gy 2016.12.15. 19:53:24

ÁÁÁÁ
Megint karácsonyi tisztogatás volt egy elmeosztályon, ezt megértem. De miért kezd az összes volt ápolt blogot írni!?
Újabb rejtély.. ;)
süti beállítások módosítása