Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Októberi legendák

2016. október 11. - pécsirejtélyek

Azt beszélik, hogy a Halál antropomorfikus megtestesülése mindegyik októberben meglátogat egy-egy országot. Most éppen Magyarországon van, az előző hetet pedig Pécsen töltötte.


A Halál kisgyerekként töltötte a hétfőt. Meglátogatta az összes játszóteret, néhány barátot is szerzett, akikkel még legalább egyszer találkozni fog. Délután egy rendőr megkérdezte tőle, hogy hol vannak a szülei. Nem válaszolt.

Kedden a Halál kamaszlány volt. Fekete ruhában, fekete hajjal, fekete szemhéjfestékkel és rúzzsal. Az iskolában a hátsó padban ült és zenét hallgatott a telefonján. Amikor arra jártam, épp a "The Sound of Silence" szólt.

Szerdán férjhez ment egy haldokló férfihez, hogy az utolsó napját ne kelljen egyedül töltenie.

Csütörtökön örökbefogadott egy csecsemőt.

Pénteken buliba ment. A legtöbben pénteken mennek buliba.

Szombaton 45 éves férfi volt, akitől épp elvált a felesége. Szomorúan sétált a városban, aztán este az egyik kocsmában felszedett egy 30-as nőt.

Vasárnap öregasszony volt egy szociális otthonban. Járókeretével körbe-körbe járkált a parkban, majd este elaludt, a szobatársával együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr6311779475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benderik 2016.10.18. 22:18:07

Kedves lény ez a Halál.
Már nem is félek tőle.
Talán még rikikizni is tud.
süti beállítások módosítása