Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Hogyan állapítsd meg, hogy a barátnőd troll?

2016. június 09. - pécsirejtélyek

A Skandináv-félsziget szőrös lakói, a trollok, az ötvenes években a globális felmelegedés hatására egyre délebbre kezdtek vándorolni. A '80-as években megérkeztek Magyarországra is. Vajon a te barátnőd is troll?

 A trollok (Monstrum Trollum) a szörnyek törzsébe (Monstrae) tartozó lények. A legtöbb alfaj képes az alakváltoztatásra, ezért aztán külső jegyeikből csak ritkán lehet őket megkülönböztetni. Eredeti alakjukban szőrös, görbedt hátú lények, akik 1-5 szemmel rendelkezhetnek. Nyelvük pikkelyes és a fogaik élesek, bőrük sárgászöld és ráncos. Mindkét lábukon 3-3 ujj található, kezük humanoid. A magyarországi alfajukra jellemző a nagy orr, három orrlyukkal. A hideg környezethez szokott lények légzőrendszere tele van apró szőrökkel, így mire a levegő a tüdőbe ér, kb 50 °C lesz a hőmérséklete. A trollok testhőmérséklete emiatt magasabb, mint az embereké, kb. 38,7 °C. Az alakot váltott trollokat tehát fel lehet ismerni úgy is, hogy egy lázmérőt tolunk a szájukba, azonban sokkal egyszerűbb mód is van rá.

A trollok átlagosan alacsonyabb intelligenciával rendelkeznek, mint az emberek, tehát egy bonyolultabb kérdés nagy gondot jelenthet nekik. Vannak olyan trollok, akik már annyira integrálódtak a társadalomba, hogy észreveszik, ha azonosítani akarják őket. Ilyenkor nem válaszolnak a kérdésre, hanem nagyon ügyesen elterelik az ember figyelmét: témát váltanak, epilepsziás rohamot színlelnek, vagy legvégső esetben orális szexhez folyamodnak.

A másik feltűnő dolog, amiről beazonosíthatók a trollok az az, hogy nem szeretik a monogám kapcsolatokat. Ez az evolúciós szükségletük azért alakult ki, mert északon annyira hideg volt, hogy gyakran kellett összebújniuk a többi trollal, ami legtöbbször orgiában végződött, ekkor ugyanis nagy mennyiségű hő termelődött a barlangban, ami egész estére megvédte őket a fagyhaláltól. Ha tehát sokszor halljuk a párunktól, hogy "nem vagyok kész egy komoly kapcsolatra", illetve esetleg rajtakapjuk más férfiakkal/nőkkel, akkor nagy a valószínűsége, hogy trollal állunk szemben.

A trollok veszélytelen lények, és szexuálisan kompatibilisek az emberekkel. Az ilyen kapcsolatban születő fél-troll gyermek viszont nem képes a szaporodásra, és legtöbbször a nemi betegségek terjesztését nekik "köszönhetjük", ugyanis ők immunisak ezekkel a kórokozókkal szemben, ezért nem veszik észre, hogy hordozzák őket.

Ha tehát tudni szeretnéd, hogy troll-e a barátnőd, kérdezz tőle egy nehéz kérdést, kérd meg a kezét vagy mérd meg a hőmérsékletét!

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr208792932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellagio 2016.06.10. 09:20:50

WTF did I just read?

kovacsbelane 2016.06.10. 09:33:47

@Bellagio: Én se tudom, de címlapos.

mcc 2016.06.10. 09:59:56

Ez most kicsit gyengébbre sikerült. De a sorozat, mint olyan, frenetikus :)

szekőcei 2016.06.10. 11:02:40

valaki látta a Troll hunter-t? :D

Celtic 2016.06.10. 13:32:46

Ez nagyon jo :)

Ha ez a gyengebb, akkor igen kivancsi lettem a tobbire. Ugy tunik, megint egy jo blog.

hátszelet 2016.06.10. 14:15:52

Mindezek alapján jelentem, én egy troll vagyok. Annyit még azért hozzáfűznék, hogy a testhőmérsékletem csak reggel magasabb, este inkább a kihülés veszélye fenyeget. Szeretem a gumicukrot és gyűjtöm a szép cipőket is (bár meglehet, hogy más fajtársaim más dolgokat részesítenek előnyben). Valószínűleg egy a hegyi trollok alfajába tartozó családból származom, mert gyakran vágyom vissza az erdő, szeretek kirándulni, főleg hegyet mászni. Hétköznapokon kedves, segítőkész nőszemélyenek álcázom magamat, aki leginkább sminkkel fedi el zöld?! pikkelyes bőrét. Remélem tudtam segíteni a pontosabb meghatározás érdekében.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2016.06.10. 16:26:13

Elutasították a lánykérésed, és megtudtad, hogy félrekúr?

Mostly Harmless 2016.06.10. 23:35:18

Tröll taki ydr öll! (viking átok a kereszténység előtti időkből)
süti beállítások módosítása