Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

0%-os paranormális tevékenység a füvezés világnapján

2016. április 21. - pécsirejtélyek

Bár Magyarországon illegális a marihuána használata, tegnap mégis elég sok vörös szemű, lassú járású emberrel találkozhattunk a Széchenyi-téren.

A paranormalitás tegnapi lecsökkenése előfordulhat, hogy kapcsolatban áll a légkör megemelkedett THC (tetrahidrokannabinol) tartalmával. A város néhány részén 120 ppm koncentrációban is érzékelhető volt a pszichoaktív anyag, ami azt jelenti, hogy ha jó helyen szaglászott valaki, könnyen be is szívhatott (akár a tudta nélkül is).

A THC élettani hatásai közé tartozik a lelassulás is, azaz csökken a használó energiaszintje. Tehát elméletben, ha elég sokan szívnak egyszerre marihuánát, a misztikus niche-ek energiája is csökkenhet, ideiglenesen akár elérheti a 0%-ot is, mint ahogy azt tegnap megtapasztalhattuk.

Egyetlen hátulütője a dolognak, hogy a hatás elmúlása után egyszerre ömlik vissza a paranormalitás a világba, tehát fel kell készülnünk, hogy valamikor a jövő héten akár egy nagyobb természetfeletti esemény is lejátszódhat Pécs területén.

Ez egyébként azt is jelenti, hogy nincs ma olyan paranormális hír, amit érdemes veletek megosztani. Tegnap este például több hamis bejelentés érkezett UFO-król, de mint tudjuk, 2011 óta nem is jártak itt idegenek, tehát elég könnyen bizonyítható, hogy az emberek, akik ezeket az észleléseket bejelentik nem voltak maguknál április 20-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr538648352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása