Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Paranormális rövidhírek a világ minden tájáról II.

2016. március 06. - pécsirejtélyek

- Balatonkovászdi időhurokba került! A lakosság újra és újra átéli február 18-át, ami a város legunalmasabb napja volt idén. Nem tudjuk, hogy meddig tart még ez a temporális anomália, de remélhetőleg minél hamarabb továbbvonul, elkerülendő a '99-es évkiesés megismétlődését.

- A héten elég sok minden történt Japánban:

Tokiói séf
urános halat csinált.
Ketten meghaltak.

Bálnavadászok
víziszörnyeket lőttek.
Eltették télre.

Óriáspolip
Oszaka partjainál.
Hol van Godzilla?

Egy átok miatt
az összes hír Japánból
haiku formájú.*

*A haiku szó
kettő vagy három szótag
is lehet. HA HA!

- A Balatoni Rém névre keresztelt hínárral borított szörny azzal töltötte a hetet, hogy kislányokat dobált a hideg tóba. Tengerbiológusok már kutatják, hogy mi okozta ezt a furcsa viselkedést.

- Egy gránátalmában emberi fogakat talált James Fargusen new york-i lakos. A férfi egy interjúban azt mondta, először megijedt, de azért a gyümölcs finom volt.

- Három nőt fogtak el a Tolna megyei faluban, Somogygusztusban, mert lefejezett csirkéket versenyeztettek a játszótéren. A legidősebb nő azt javasolta, hogy a lábukat is vágják le, mert úgy csak a szárnyukra hagyatkozhatnának az állattok.

- Egy ohio-i férfi meggyógyult egy durva náthából a homeopátia segítségével. Az orvosok szerint az immunrendszere volt a felelős.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr358428854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toadwart66 2016.03.06. 07:52:09

Nagyon jó!. Bár én úgy tudom a Balaton a valóságban nem létezik. Valahol olvastam, hogy tömegpszichózis miatt mászkálnak arrafelé fürdőruhában az emberek. A tó valójában egy hegy.
süti beállítások módosítása