Új bejegyzés minden kedden és csütörtökön!

Pécsi rejtélyek

A mecseki kannibál boszorkány újra videón!

2017. augusztus 18. - pécsirejtélyek

A blog korábban is foglalkozott már a mecseki boszorkánnyal, de ma először bizonyosodhatunk meg arról, hogy ez a lény emberi húst fogyaszt.

Pár hónapja tudósítottunk már a Pécs közeli faluban élő Cody M. tevékenységéről. A húszéves fiú videóban rögzíti, ahogy szembeszáll gyermekkori félelmeivel az erdőben, ahol tíz éve legjobb barátjával (aki azóta sajnálatos módon eltűnt) boszorkányságra utaló jeleket találtak. Állati csontok, emberi fogak és paranormális jelenségek bizonyítják a felvételek hitelességét.

A videók készítőjének legjobb barátját, a 19 éves Biankát elnyelte az erdő, majd maga a fiatalember is eltűnt, így utolsó két videóját már valaki más töltötte fel az internetre.

A kannibál boszorkány egy kis falu melletti erdőben lakik Baranyában. A bájos faluban kevés ember él, a helység egyetlen utcája rendezett, gyümölcsfák és jó termőföld jellemzi a tájat. A lakosok barátságosak, nyugodt, békés életet élnek. Furcsa boldogság terjed a levegőben, a nyitott ablakokból rádió szól, vagy kellemes beszélgetések és étkezés zaja. Semmi nem utal arra a borzalomra, ami körbeöleli a zárt közösséget.

Megkérdeztünk pár helyi lakost, hogy mit gondolnak a boszorkányról, illetve a pár napja feltöltött videóról:

"Szerintem az egész egy jól megrendezett kacsa. A mecseki banya nem létezik. Ez csak egy rémmese, amivel régen a szülők ijesztgették a rosszcsont gyerekeiket, akik az erdőben mászkáltak." -Véli K. Magdolna nyugdíjas (72)

O. István vasutas (42) megfigyelései: "Nyáron sokszor lehet üvöltéseket hallani az erdőből. Azt hittem, hogy aranysakál vagy róka, de jobban belegondolva boszorkány is lehet."

P. Sándor (53) máshogy vélekedik az esetről: "Láttam a videót, de ez nem a boszorkány. Az igazi nagyon magas, majdnem három méter. Vékony és véres a bőre. A videókban csak valami sátánista nő ugrabugrál."

S. Klára (55) elhiszi a történetet: "A fiú valóban eltűnt áprilisban. Az unokahúgom találta meg a kameráját, ő pedig nem hazudna."

K. András tanuló (17) nagy rajongója a sorozatnak: "Láttam az összes részt. Még a vudu szobornál is jártunk a haverokkal"

Vannak kevéssé tájékozott falusiak is: "Nem, nem tudok a videóról. Mi a neve?"

S. Margit (82) a falu egyik legidősebb tagja nem volt igazán fogékony a kérdéseinkre:

"- Én nem nyilatkozom a boszorkányról! Hagyják őt békén!

- De embereket öl! Miért védi?

- Dehogy öl ő embereket. A faluban minden évben kiváló a termés, és ezt neki köszönhetjük, nem a vegyszereknek!"

A kedves kis falu idősebb tagjai tehát vagy hisznek a lény létezésében, vagy egyáltalán nem foglalkoznak ilyesmikkel, csak élik békés életüket, bárminek is legyen köszönhető...

A vasutas által említett üvöltések minket is érdekeltek volna, de senki nem volt hajlandó szállást nyújtani nekünk. A videóban az erdő szélén álló vudu szobrot is elmozdította valaki, beljebb pedig nem igazán akartunk merészkedni. Ahogy közeledett az este, a falusiak egyre feszültebbekké váltak, látszott rajtuk, hogy nem látnak már minket szívesen. Egy fiatal nő titokban adott nekünk egy tárgyat, de meg kellett ígérnünk, hogy azonnal elhagyjuk a kis helységet.

received_1505568116169619.jpeg

A tárgy nagyon emlékeztet a videókban látottakhoz, de szerepük a boszorkány rítusaiban számunkra ismeretlen. Ezzel az egy tárgyi bizonyítékkal léptünk ki a faluból, ahol a mecseki kannibál boszorkány legalább két fiatalt elrabolt, megölt és valószínűleg elfogyasztott.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr5212728336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisz 2017.08.19. 16:03:16

„egyedi" „izgalmas" „félelmetes".
18 évvel a blair witch project után meg különösen...

je suis chauve (törölt) 2017.08.19. 17:06:59

ez valami béna blairwitch paródia?

rnz 2017.08.19. 18:08:08

Ez index főoldalra? :D
Még a monoszkóp is izgalmasabb...

Che21 2017.08.20. 10:58:21

S. Margit (82) a falu egyik legidősebb tagja nem volt igazán fogékony a kérdéseinkre:
"- Én nem nyilatkozom a boszorkányról! Hagyják őt békén!
- De embereket öl! Miért védi?
- Dehogy öl ő embereket. A faluban minden évben kiváló a termés, és ezt neki köszönhetjük, nem a vegyszereknek!"

Margit nénnye a boszi.