Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Több halottja is lehet a boszorkánytámadásnak +VIDEÓ!

2017. április 15. - pécsirejtélyek

Két hónapja tudósítottunk egy boszorkányészlelésről egy Pécs közeli erdőben. A videó készítője eltűnt, felvételeit azonban megtalálták, és egy részüket tegnap nyilvánosságra is hozták.

A fiatal srác egy websorozatot indított azzal a céllal, hogy az erdőben boszorkánysághoz kapcsolódó különös tárgyakat keressen, a sorozat második részében azonban lencsevégre kapott egy erdei boszorkányt. Az új videóban a sorozat készítője egy gyerekkori barátjával indul az erdőbe, ahol fiatal korukban nagyon sok időt töltöttek. A lány nem tudja, hogy az erdőlátogatás valódi célja bebizonyítani a boszorkány létezését az elégedetlenkedő kommentelőknek.

A boszorkányt valóban sikerül újra videóra venni, a lányt azonban megtámadja valami és csak egy kamerát hagy utána. A felkavaró történéseknek ezzel nincs vége: a fiú követi a boszorkányt, és egy felakasztott embert talál.

Több órányi keresés után hazatérve értesíti a rendőrséget barátja eltűnéséről, akit (mint a videóból kiderül) azóta eltűnt személynek nyilvánítottak.

Az epizód végén egy felirat tájékoztatja a nézőt, egy utolsó felvétel létezéséről. A szövegkörnyezet arra utal, hogy azóta Cody, a készítő is eltűnt. A fent említett tartalom is egy harmadik személy által láthatott napvilágot.

Az első támadás a videóban 5:10-nél található, de érdemes végignézni:

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr512425603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VogelZsigmond 2017.04.18. 18:21:43

Ez Blair Witch project cimmel futott anno. Akkor meg nem lehetett mindenn csak ugy utananeznii az interneten. Kajakra elhittuk, hogy ezek a gyerakek a filmben tenyleg eltuntek es csak az utanuk maradt vidot latjuk. Jol be is voltam fosva a film a utan.

greenkeeper 2017.04.18. 21:04:12

óóó egy újabb feltörekvő ifjú. sok sikert
süti beállítások módosítása