Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Istenségek jelentek meg Pécsen

2016. június 14. - pécsirejtélyek

Ahogy közeledünk a misztikus energiák maximumához, úgy kerülnek elő az egyre furcsább paranormális jelenségek. A héten már megjelentek a rég eltűnt istenségek is.

A héten felbukkant istenségeknek nincs neve, vagy már elfelejtették. A város különböző pontjait foglalták el, szobrokat, szökőkutakat, tereket neveztek ki a szentélyeiknek. Némelyik emberformájú, mások csak akkor jelennek meg, ha szólítják őket, megint mások csak a szem sarkából láthatók. Amint az istenségek közelébe ér az ember, a félelem és nyugalom keverékének nevezhető érzés lesz úrrá rajta. Eddig senkit nem támadtak meg, nem kértek semmilyen áldozatot, vagy imát, de a feltűnésük gondot okozhat a városban kialakult természetfeletti hierarchiában.

Néhány volt annyira barátságos, hogy lehessen velük beszélgetni, őket fogom most bemutatni.

Az első, akivel találkoztam, már vasárnap este megjelent, az uránvárosi 37 m2 című téglatest alakú szoborban materializálódott. A morfológiája változó, először ember alakban jelent meg, aztán egy váza volt, később pedig kartondoboz. Nevére nem emlékszik, se arra, hogy hogy került ide, és miért. Nem tudta megmondani, hogy minek az istene volt, milyen feladatokat látott el a kultúrában, ahol született, és azt sem tudja, hogy az hol lehetett. Sejtése szerint valahol Afrikában, de szerintem ezt csak azért mondja, mert rasszista.

A második egy balettozó fiú alakját vette fel, és amint a közelébe ér az ember, meg akarja magát ölni. Oroszországból származik, valami erdőben élő szerzetes faragta ki egy csirkecsontból. Feladata a ház védelme volt, a vadászokat kellett távol tartania a szerzetestől, miközben okkult könyvekben kutatott. Nagyon rövid életű volt, hiszen csak egyetlen ember hitt benne, most viszont visszatért, és a Dóm téren sétáló turistákat próbálja legyilkolni, egyelőre sikertelenül.

Az utolsó, akivel beszéltem, egy fehér macska volt. A két testvérét kereste, akikkel együtt el lett ásva egy garázs mögé. Halva születtek. A gyerekek, akik elásták őket utána minden nap imádkoztak, hogy jöjjenek vissza. Pár nap után az álmaikban megjelentek a macskák, és megmutatták nekik, hogy mi fog történni a közeljövőben. Az álommacskáknak együtt kell lenniük, hogy a prófécia-generáló hatásukat ki tudják fejteni, illetve be kell jutniuk az álmokba. Most, hogy kiszakították őket a természetes élőhelyükről, elég kevés erejük maradt.

Ezen kívül a Niké-szobornál megpillantottam egy fekete alakot, aminek legalább két méteres, fekete szárnyai voltak, hollószerű tollakkal. Nem tudom, hogy istenség-e, vagy egyéb természetfeletti lény, mindenesetre vigyázzon, aki arrafelé jár, mert elég élesnek tűntek a karmai.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr768806528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása