Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

A paranormalitás tudományos alapjai II.

Energetika

2016. március 22. - pécsirejtélyek

Figyelem! Ez a cikk az előző tudománnyal foglalkozó bejegyzés folytatása! Akinek az nem tetszett, ez sem fog!

A paranormális jelenségeket öt kategóriába lehet sorolni attól függően, hogy mekkora energiafelesleg szükséges a létrehozásukhoz:

paranormalitas_energia_fuggvenyeben.jpgAz ábrán a paranormális jelenségek mértéke látható a szükséges energia függvényében


I. típusú paranormális jelenségek:

Ide tartoznak az enyhe, alig észrevehető jelenségek, mint például lebegő tárgyak, enyhe temporális változások (kis mértékben felgyorsuló/lelassuló idő). Szellemek és egyéb ektoplazmikus jelenségek már kimutathatók ezen a szinten.

II. típusú paranormális jelenségek:
A mutációk felgyorsulása, dimenziókapuk működőképessé válása, időhurkok, stb.

III. típusú paranormális jelenségek:
Minden ide tartozik, amit mágiának tartanak, emellett a szellemek itt már láthatóak, a fizikai világra minimális hatást tudnak gyakorolni.

IV. típusú paranormális jelenségek:
Ide tartoznak a már nagyon valószínűtlen események. Időugrások, molekuláris átrendeződés, lelkek transzfúziója, istenségek képeinek megjelenése ételben, stb. A legendák szerint ezen a szinten már működik a homeopátia.

V. típusú paranormális jelenségek:
Ezen a szinten világvége-szerű dimenziótorzulások jöhetnek létre. Bármi, ami elképzelhető, megtörténik.

szellemek_stabilizalodasa.png
A szellemek stabilizálódása befektetett energia függvényében. Amennyiben az energia eléri a 100%-hoz szükséges szintet, a szellem teljesen korporeálissá válik, de amint látható, ezt az állapotot csak igen nagy energia segítségével tarthatjuk fenn.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr368419786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása