Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

UFO észlelés a Mecsekben

2016. március 03. - pécsirejtélyek

Már a blog indulásakor emlegettem, hogy van egy felvételem a 2011-es UFO-ról még a lezuhanás előtt. Akkor azt írtam, hogy a hitelesítésre várok, most pedig a Pécsi UFO-figyelők (PUFF) végre hitelesítették a felvételemet!


Pécs nagyon gyakori leszállóhelye a földönkívülieknek, a Mecseknél gyakrabban talán csak a Mátrában szállnak le. Sok középkori feljegyzésben tűnik fel Pécsre vonatkozóan a vizitáció szó, ami az angyalok/istenek Földre szállására utal. Természetes, hogy a középkorban az idegenek fejlett technológiája varázslatnak tűnt a kor emberei számára, de a mai eszközeinkkel már elég jól észlelhető mind az elektromágneses sugárzás, mind az atmoszféra ionizációja, amit gépeik okoznak.

Miért járnak ide ilyen nagy számmal ezek a lények? Nos, az első lehetőség az, hogy felfedezték Pécs uránban gazdag földkérgét, és igényt tartanak rá. Ezzel nem is lenne túl nagy gond, mi úgysem hasznosítjuk. Van azonban egy ennél sokkal aggasztóbb lehetőség is: előfordulhat, hogy a helyi titkos társaságok egyike hívja őket ide. Sajnos az utóbbi sokkal valószínűbb. Ez megmagyarázná azt is, hogy miért zuhan le egy olyan jármű, ami több fényévet képes utazni rövid időn belül: nagyon egyszerű! Egy rivális titkos társaság keze van a dologban.

De nem húzom tovább az időtöket, itt van a felvétel.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr308404862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása