Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Megrugdosták az eljövendő karácsonyok szellemét!

2019. november 16. - pécsirejtélyek

Újabb karácsonyasszociált lény veszítette el munkahelyét! A szellemet a Pécsi Megyei Kórház Paranormális Osztályán ápolják.

Az eljövendő karácsonyok szellemét november 15-én vérbe fagyva találták az ókeresztény sírkamrák bejáratánál, fekete csuklyás ruhában, kaszája nélkül. Az elkövető nem lehetett idősebb harmincháromnál.

Megkérdeztük a felépülőfélben lévő kísértetet, hogy mégis ki vetemedhetett egy ilyen tettre. A válasz elszomorító és kellemetlen. Valaki vadászik a karácsonyasszociált lényekre, el akarja foglalni az általuk betöltött helyet, mintegy egyeduralkodóvá téve magát december felett.

Hozzá kell tenni, a jövő karácsonyának szelleme már korábban is nehezen birkózott meg a feladataival. Hiába vitte el áldozatait a jövőbe és mutatta meg nekik a temetésüket, semmit nem változtattak magatartásukon. Nem kezdtek el pénzt osztogatni a szegényeknek, nem lettek kedvesebbek az ünnepek idejére. Egyszer még egy öngyilkosság is előfordult, amiért meg is büntették a kísértetet, hiszen ezáltal megváltoztatta a jövő menetét.

A szellem ugyan még szellem viszonylatban is fiatalnak számít, de a mai emberekkel már nem bír el, ezért kényszerszabadságra ítélték, legalább a felépülése idejére.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr5613207403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

]{udarauszkasz 2019.11.17. 17:36:45

Mikor talalkoztam szegennyel, es elvitt a jovobe, rossz jelenbe hozott vissza. Ebben a parhuzamos jelenben pl. a felesegem se ugyanaz mar, mint azelott.
süti beállítások módosítása