Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Két hete elfogyott az utolsó szó!

2017. április 27. - pécsirejtélyek

Egy kisebb nyelvtani hibának köszönhetően két hete megsemmisült a magyar nyelv. Az emberek egyszerűen nem találtak szavakat!

2017. április 16-án valaki egyet mondott, kettő helyett nulla lett belőle. A metafizikusok a valóság szövetében logikai egy olyan hibát észleltek, aminek következtében lekapcsolódott a magyar nyelv. Egy ismeretlen emberé lett az utolsó szó. A helyzet egészen tegnap délig tartott, amikor is sikerült a rendszert újraindítani.

A Nagy Grammatikai Krízist egy ismeretlen eredetű hiba okozta. A tudósok egyelőre nem tudják, hogy vajon az utolsó szót kiejtő ember logikátlansága volt-e a hibás, vagy esetleg a közeledő húsvéti energiák interferáltak a nyelvvel. A Krízis hatására az emberek szótlanná váltak, sem írásban, sem audiovizuálisan nem tudtak egymással kommunikálni.

A kommunikáció hiánya már annyira rettenetes volt, hogy az emberek kivonultak a terekre, és ott bármilyen módon próbálták egymás tudomására hozni, hogy mégis mit akarnak. Sajnos nem jártak sikerrel, hiszen meg sem hallották egymás szavát. Nem is lehetett egymáshoz intézett szavuk, ahogyan más szavuk sem lehetett, hiszen nem maradt magyar szó, amit kimondhattak volna.

Az újraindítás nem volt teljes, de a nyelv visszatért legalább annyira, hogy közeli ismerőseink megértsenek minket. Hamarosan remélhetőleg újabb és újabb funkciókat láthat el a nyelv, mint például a konstruktív kritikák megfogalmazása, vagy valódi viták lebonyolítása.

Száz szónak is egy a vége: addig jó, amíg száz szónak nem nulla a vége.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr4512456929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása