Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

Az idegen

2016. november 15. - pécsirejtélyek

A Végtelen Lépcsőházból kilépő nőt kiengedték a kórházból. Fizikai sérüléseket nem szenvedett, de ami a Lépcsőházban történt vele, örökre megváltoztatta.

A nő folyékonyan beszél több földi nyelven és pár olyan nyelven is megszólal, amit nem sikerült beazonosítani. Azt mondja, hogy legalább 7000 éve került a Lépcsőházba és nagyon sok részét sikerült felfedeznie. Több emberrel és egyéb lénnyel találkozott a felfelé haladása során. Amikor a pusztítóról kérdezték, sírni kezdett és nem szólalt meg több órán keresztül.

Úgy gondolja, hogy a Végtelen Lépcsőház az Univerzum által létrehozott büntetőeszköz azok számára, akik olyan súlyos bűnöket követtek el, hogy azokat egyetlen istenség sem lenne képes megfelelően "jutalmazni". Ő maga azért került oda, mert kiirtotta az Antarktiszen őshonos népcsoportot, akiknek mára a nevük is feledésbe merült. Több, mint kétszázezer embert. A bűneit már rég megbánta, és arra tette fel a további idejét a Lépcsőházban, hogy minél több tudást megszerezzen, amivel hasznára lehet az emberiségnek.

Azt mondja, hogy mindenkit öljünk meg, aki kilépett aznap az Ajtón, beleértve saját magát is. Az eutanáziát azért kérte, mert úgy gondolja, a 7000 év alatt megszerzett tudására nem vagyunk készek, és inkább veszítsük el, minthogy olyasmire használjuk, ami véget vethet akár az egész Univerzum létezésének is. A gyógyítóról még sosem hallott, de az ő elpusztítását is szorgalmazza. A halott emberről nem volt véleménye.

Mindenki, aki a Lépcsőházba kerül, okkal kerül oda. Akik álmukban jutnak be a végtelen épületbe, azok nagy eséllyel később a való életben is megpillantják az Ajtót. Persze csak akkor, ha nem változtatnak a hozzáállásukon a világgal szemben. Az Univerzum előbb figyelmeztet és csak azután büntet, hogy nem hallgattál a szavára.

FRISSÍTÉS: A nő eutanáziáját nem engedélyezték, ezért inkább leugrott a TV-toronyból.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr4911961117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása