Rejtélyek Pécsen, majdnem minden héten!

Pécsi rejtélyek

Pécsi rejtélyek

A szellemjárások erősödnek

2016. június 07. - pécsirejtélyek

Ahogy azt már megírtam, a világvége egyre közeledik, ennek következménye pedig a paranormális jelenségek erősségének, időtartamának és koncentrációjának növekedése. A városban egyre gyakrabban észlelnek szellemeket, akik egyre régebbi korokból származnak.

A szellemek a paranormalitás növekedésével egyre láthatóbbá válnak, majd egy kritikus pontot átlépve akár fizikai testet is ölthetnek. Ez azonban nem tartható fenn sokáig, mert hatalmas az energiaszükséglete.

Pécsen a kritikus pontot még nem értük el, de a szellemek már egyre láthatóbbak, és egyre tovább tudják fenntartani az alakjukat. Az utcákon néha római katonák beszélgetnek, máskor papok molesztálják a fiatal fiúkat, egyszer pedig még egy boszorkányégetés képe is látható volt a Széchenyi téren.

A kevésbé távoli emlékképek sokkal erősebben jelennek meg. Egyszer a törökfürdő volt tele fürdő törökökkel, egyszer egy '80-as évekbeli pár szakítását lehetett látni a Balokány-fürdő romjai előtt.

A legérdekesebb szellemképeket persze este lehet megfigyelni. Tegnap csuklyás alakok sétáltak végig a székesegyház előtt, gyertyákat cipelve, miközben latinul kántáltak valamit. Egy ideig követtem őket, de nagyon hamar eltűntek, és egyedül maradtam a sötétben egy sikátorban.

Minél tovább növekszenek a paranormális energiák, annál gyakrabban fogunk hasonló jelenségeket tapasztalni. Vajon miket tanulhatunk a szellemektől? Érdemes egyáltalán figyelni rájuk? Veszélyes-e, ha testet ölt a múlt?

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsirejtelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr858785740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szvsz 2016.06.09. 15:28:35

"Egyszer a törökfürdő volt tele fürdő törökökkel"
Ja, a török uralom idejében. LOL.
süti beállítások módosítása